95039

Şenlik organizasyonu

ŞENLİK ORGANİZASYONU

ŞENLİK ORGANİZASYONU NASIL YAPARIZ?

Şenlik organizasyonu için gerekli tecrübeye ve gerekli malzemeye sahip referansları iyi olan firmaları tercih etmeniz gerekmektedir.İkinci aşamada katılımcı sayısı,organizasyon alanı gelmektedir.Kullanılacak malzemelerin kaliteleri yeni ürünler olması,organizasyon firması'nın personelleri'nin çözüm odaklı çalışması son derece önemlidir.

Okullar,belediyeler,fabrikalar yıl içerisinde ve özel günlerde sıklıkla şenlik organizasyonu yaparlar.İyi bir şenlik organizasyonu için anahtar teslim organizasyon hizmeti almanız gerekir.İnovasyon organizasyon yıl içerisinde 300 den fazla şenlik organizasyonu yapmaktadır.

Aynı gün içerisinde 10 ayrı büyük şenlik organizasyonu organize edebiliriz.

Organizasyonlarımızda kullandığımız malzemelerin tamamı firmamız bünyesindedir.Malzemelerimizin tamamı 2022-2023 modeldir.Her sene düzenli aralıkla ürünlerimiz yenilenir.Şenlik organizasyonlarında %10 erken rezervasyon fırsatı.

Şenlik organizasyonu; en önemli ve olmazsa olmazlardan;Ses-Işık-Sahne organizasyon alanındaki katılımcılara sesinizi duyurmanızı sağlar,ve iyi bir ses sisteminiz yok ise Enerjik ve dinamik bir şenlik organizasyonu organize edemezsiniz.Şenlik organizasyonu müthiş kampanyalar.Şenlik organizasyonu;Şişme oyun parkı;Kusursuz bir şenlik organizasyonu yapabilmeniz için çocuk sayısı ile orantılı şişme oyun parkı hizmeti almanız lazımdır.Şişme oyun parkları'nın güvenliği,yeni olması oldukça önemlidir.Her şişme oyun parkımızda bir görevli olur.Yaşanabilecek olumsuzluklara karşın gerekli güvenlik önlemlerini alırlar Çocukların giriş,çıkışlarına yardımcı olurlar.Şenlik organizasyonlarında en çok kullanılan parklarımızdan bazıları;Kaydırak,kombo,mega parklar,zıp zıp,interaktif parklardır.Şenlik organizasyonu;Erken rezervasyon indirimi.

Şenlik organizasyonu;Genel program sunucusu MS,Şenlik organizasyonlarında alandaki katılımcılara hitap edebilecek,katılımcılara animasyonlar yaptırabilecek,inovatif iletişimi kuvvetli program sunucusu en önemli faktörlerin başında gelir.Sunucu alandaki tüm anonsları yapar,ve katılımcı kitlenin sürekli enerjik kalmasını sağlar.Şenlik organizasyonu;Animatör desteği;Okul,piknik,ve çocuk katılımı'nın ağırlıkta olduğu organizasyonlarda işinin ehli,çocuklarla iletişimi kuvvetli palyaco,pamuk prenses,maskot karakterleri şenlik organizasyo'nun en keyifli şekilde geçmesini sağlar.Animatörlerimiz program süresince çocuklarımıza belirlemiş olduğu yarışmaları yaptırır bu yarışmalardan bazıları;

Karaoke+çuval yarışı+yumurta taşıma+mumya oyunu+halter kaldırma+yürüyen yol+koca ayak+süngerle su taşıma ve bir çok animasyon yapılacaktır.

Kocak ayak oyunu,yürüyen yol,süngerle su taşıma,mumya oyunu,halat çekme,biberonda süt içme,çuval yarışı ve bir çok oyun program içerisinde uygulanır.

Şenlik organizasyonu;Animasyonlu yiyecekler;Mini bir araç konseptinde hazırlanan dağıtım araçlarımız ile Özel kıyafetli,eldivenli,fesli personellerimiz Pamuk şeker,Popcorn,Osmanlı macunu,elma şekeri,süt mısır,bardakta mısır gibi tadı damağınızda kalıcak lezzetleri aktivite boyunca dağıtırlar.Unutulmaz tatlar için yanınızdayız.Şenlik organizasyonu;Alan süsleme,Balon zincir,Balon papatya,Balon nazar boncuğu,Balon üzüm salkımı,Jumbo balon,Sütun balon vb dekarasyon şekilleriyle alanınızı renklendirir,Ve organizasyona özel konsept oluştururuz.

Şenlik organizasyonu oyun standları;Labut devirme,Top geçirme,üfürük futbolu,Pinpon oyun standı organizasyonlarımızda en çok kullandığımız standlardandır.Katılımcıları yarıştırırken eğlendirir ve hoş vakit geçirmelerini sağlarız.

Şenlik organizasyonu;Slot car Yarışmacılar kendileri için özel hazırlanmış bisikletlerde pedal çevirerek arabalarını en ileriye götürmeye çalışır.Verilen süre içerisinde parkuru tamamlamayı başaran araba yarışmanın şampiyonu olur.Yarışmacılar pedal çevirerek hem spor yapar hemde hoş vakit geçirir.Şenlik organizasyonu;Elektronik oyuncaklar masa langırdı,elektronik boks,air hockey,basket ile organizasyon alanınızı mini bir lunaparka çevirebiliriz.Katılımcılarınızın sıkılmadan tüm gün boyunca keyifle vakit geçireceği ürünlerimiz ile mutluluk dağıtıyoruz.

Şenlik organizasyonu;Sahne gösterileri,karagöz hacivat,sihirbaz,jonklör,ateşbaz,özel dans gruplarımız ile misafirlerimiz hem şaşırıcak hem eğlenecek.

Jonglör gösterisi,hünerli eller,denge,farklı,şaşırtıcı 30 dakikalık bir gösteri.Şenlik organizasyonlarında heyacan veren bir gösteri için...

Pandomim gösteris;Mimiklerle katılımcıların buluştuğu unutulmaz bir şenlik organizasyonu.

Ateşbaz gösterisi;Yetenekli eller ile adrenalin dolu bir şenlik organizasyonu.

Şenlik organizasyonu;Kahveci güzeli kiralama hizmeti,Dostlarla içilen kahve neşedir.Şenlik organizasyonlarınızda 40 yıl hatırı olacak kahvemizi eşsiz lezzetiyle,misafirlerinize ikram ediyoruz.

Şenlik organizasyonu;Çikolata şelalesi kiralama,çikolata hassını hissedeceğiniz bağımlısı olacağınız muhteşem lezzet.Şenlik organizasyonları'nın baş tacı.

Şenlik organizasyonu;Közde kestane kiralama hizmeti,kışın vazgeçilmezlerinden,müdavimi olacağınız muhteşem lezzetlerimizin öncüsü...

Şenlik organizasyonu;Şerbet kiralama,Serinleten,ferah bir lezzet ile yaz aylarında ve ramazan organizasyonları'nın vazgeçilmezlerindendir.

Şenlik organizasyonu;Boza kiralama,kışın yapılan organizasyonların kralı,muhteşem kıvamı ve tadıyla unutulmaz lezzetlerinizin arasındaki yerini alacaktır.

Şenlik organizasyonu;Sahlep kiralama,İçinizi ısıtan gerçek sahlep lezzeti,gelen misafirlerinize sıcacık karşılama.

Şenlik organizasyonu;Catering hizmeti,en lezzetli ikramları özel sunumumuz ile birleştirecek,misafirlerinize unutamayacakları lezzetleri ikram edeceğiz.

Şenlik organizasyonu;Fil dişi kiralama rengarenk ışıkların muhteşem yansıması,sahnelerin vazgeçilmesi fil dişi led ışık.

Şenlik organizasyonu;Volkan gösterisi,45 saniyelik soğuk ateş gösterisi.Organizasyonlarınızda istenilen sıklıkta uygulanabilen,uzaktan ateşlemeli özel sistem ile görsel bir efekt.

Şenlik organizasyonu;Havai fişek gösterisi geceyi muhteşem renkler ile aydınlatacak en görkemli patlamalar ile sizleri heyecanlandıracağız.

Şenlik organizasyonu;Foto-video organizasyonlarınızı ölümsüzleştirecek ve yıllar sonrası için hoş bir anı kalmasını sağlayacağız.

Şenlik organizasyonu;Drone kiralama,Bulutların arasında sizi takip edecek,en özel anlarınızı en teknolojik ekipmanlarımız ile kayıt edeceğiz.

Şenlik organizasyonu giriş takı;Organizasyon alanının girişini konan,dekoratif,farklı,yenilikçi giriş takımız ile emrinize amadeyiz.Şenlik organizasyonu;Host-hostes,misafirlerinizi alana geldikleri andan itibaren güleryüzlü,samimi bir şekilde karşılayalım ve onların organizasyon boyunca yardımcısı olalım.

Şenlik organizasyonu;Jenaratör kiralama,organizasyonlarınızda yaşanacak elektrik kesintisi ve akım düşüklüğü gibi sorunların organizasyonunuzu gölgelemesini engelliyoruz.

Şenlik organizasyonu;Mobil wc kiralama,temiz,hijyenik,dezenvekte yeni nesil mobil wc aktivite süresince hizmetinizde.

Şenlik organizasyonu;Ambulans kiralama,Organizasyon alanında yaşanabilecek yaralanmalar ve sağlık problemleriniz için ambulansımız ve sağlıkçılarımız organizasyon süresince alanda yerini alırlar.

 

Şenlik organizasyonu;Bubble show köpüğün sanatcıyla buluşması,en renkli etkinliklerin olmassa olması.

Çocuk ağırlıklı etkinliklerimizde katılımcıların eğleneceği,interaktif etkinliklerden biridir.

Şenlik organizasyonu;Eğlencenin adresi.

Şenlik organizasyonu;Yürüyen oyuncaklar,genel olarak avmlerde görmeye alıştığımız çocukların sıkca vakit geçirdiği yürüyen oyuncakları organizasyon alanlarına taşıyoruz.

Şenlik organizasyonu;Mini bilardo piknik,şenlik,şirket içi aktivitelerde sıklıkla kullanılan mini bilardo etkinliklerinizi farklı kılacak.Şenlik organizasyonu mini bilardo ile etkinliklerinizde muhteşem müsabakalar yapabilir ve eğlencenin keyfini çıkarabilirsiniz.

Şenlik organizasyonu;Balık oyunu,çocukların çok seveceği balık tutma deneyimi,organizasyonların eğlendireni.

Şenlik organizasyonu;Kızma birader,piknik,şenlik,şirket içi aktivite organizasyonlarında yenilen tarafı kızdaracak ve katılımcı kitleyi eğlendirecek bir oyundur.Çoşku dolu,heyacanlı bir organizasyon geçirmek için ideal bir animasyon oyunudur.

Şenlik organizasyonu;Dev satranç akıl ile pratik zekanın konuştuğu şenlik,piknik,şirket organizasyonları için ideal bir strateji oyunu.

Şenlik organizasyonu;Dev jenga muhteşem bir denge oyunu olup,yarışmacıları hızlı düşünme,el,göz koordinasyonu sağlamaya iter.Şenlik organizasyonu,dev jenga oyunu için hakem görevlendirir.Şenlik,piknik,festival,okul şenlikleri için ideal bir oyundur.Eğlence,mutluluk,çoşku içeren bir organizasyon için inovasyon organizasyon yanınızda.

Şenlik organizasyonu;Balon dart yarışmacıları eskiye götürecek,panayır havasında bir organizasyon için en ideal yarışmalardan biridir.Balon dart,Şenlik,piknik,festival,okul organizasyonları için sıkça kullandığımız ürünlerdendir.İnovasyon organizasyon organizasyonlarınız için düşünür,tasarlar,üretir,en profesyonel şekilde alanlarda uygular.

Şenlik organizasyonu alanında uzmanlaşmış,Çocuk ve yetişkinler için özel projeler üreten inovasyon organizasyon TÜRKİYE'nin her yerine hizmet vermektedir.

 

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
X